over Muziekbureau Amal


Muziekbureau Amal is een initiatief van Musicus Fattah Moutaouakil en planner Amal Aljadidi

Ruime ervaring, een frisse kijk, passie en doortastendheid vormen de basis van muziekbureau Amal. En de visie van Amal is duidelijk. "Ik houd van stijlvolle, hippe, romantische bruiloften waarbij de liefde altijd centraal staat en waar ruimte is voor creativiteit, verrassingselementen en een prachtig afgestemde styling."

Wat vinden we belangrijk

Muziekbureau Amal vindt het belangrijk dat er met passie gewerkt wordt met liefde voor het vak.  Goede bereikbaarheid, persoonlijke benadering, creativiteit, betrokkenheid en vertrouwen is waar we voor staan.

Werkwijze

Het begint allemaal met een vrijblijvend introductiegesprek. In dit gesprek gaan wij uitgebreid in op jullie ideeën en wensen voor het feest. Belangrijke zaken als gewensten/ongewenste muziekgenres, gastensamenstelling, locatie, programma en persoonlijke ideeën brengen wij uitgebreid in kaart. Na dit gesprek ontvangen jullie een feestplan inclusief all-in offerte om alles even rustig na te lezen.

Slaan wij de handen in één voor jullie feest? Super! Dan kunnen wij nu aan de slag. Achter de schermen bereiden wij ons voor. Alle details worden nog eens met jullie doorgenomen. Nadat wij met jullie voor de laatste keer contact hebben gehad kan het feest beginnen! 


Eerlijke prijs

Voor iedere optie en diensten hanteren wij eerlijke tarieven. Trouwen is al duur genoeg! Wij hanteren lage all-in tarieven. Daarnaast zijn wij erg transparant in de kosten. Geen gekke rekeningen achteraf maar vanaf moment 1 helder in kaart!

Over Amal

Ik kan enorm genieten van spontane etentjes met vrienden, shoppen voor de mooiste jurkjes, tassen en high heels maar ben echt verslaafd aan cappuccino. Ik ga het liefst op vakantie naar een zonnige bestemming alhoewel wintersport ook nog steeds op mijn lijstje staat. Voor mijn werk mag ik regelmatig op reis en ontdek zo de allermooiste en verborgen pareltjes. Hoe gaaf is dat!

Nadat ik ruim 20 jaar werkzaam ben geweest als manager en bestuursadviseur bij verschillende gemeenten besloot ik tijdens de lockdown het roer om te gooien en een grotere uitdaging aan te gaan. Met de organisatie van bruiloften komen mijn skills als planner en adviseur enorm van pas maar heb ik ook op creatief vlak helemaal mijn draai gevonden.

Ik vind het geweldig om voor bruidsparen iets unieks neer te zetten. Om samen te brainstormen over de bruiloft en uiteindelijk iets onvergetelijks neer te zetten. Iedere bruiloft die ik mag organiseren en stylen is bijzonder en persoonlijk. Ik heb altijd nauw contact met mijn bruidsparen en vind het belangrijk dat er een goede vertrouwensband is. Alles moet gezegd kunnen worden want alleen dan kan ik jullie het beste helpen.